KGH Customs Douaneopleidingen belgië
Meer informatie of inschrijven?

Bel met +32 (0)497 444 049

Trainingen KGH Douaneopleidingen België

Basistraining douane conform het UDW

Meer informatie »

Kent u de belangrijkste douanebegrippen? Niet enkel van belang voor douanedeclaranten. Met de basistraining Douane maakt u kennis met de verschillende onderwerpen.

Meer informatie »

Bij het maken van een aangifte voor het vrije verkeer, gaat het in vele gevallen niet enkel om invoerrechten, maar om een combinatie van invoerrechten én BTW.

Meer informatie »

Met dit seminarie richten wij ons niet enkel op zij die nog overwegen een AEO vergund bedrijf te worden maar tevens op de bedrijven die reeds in het bezit zijn van een AEO vergunning.

Meer informatie »

Nederland, Frankrijk, en Duitsland zijn de belangrijkste handelspartners van België. Als u goed ingelicht bent, kunt u zelf vanuit België alle btw -formaliteiten voor deze landen regelen.

Meer informatie »

Deze training heeft tot doel om duidelijkheid te scheppen omtrent de manieren waarop men goederen voor in- en uitvoer kan aangeven met gebruikmaking van de vereiste vergunningen.

Meer informatie »

Praktische toepassing staat centraal in deze cursus. Nadat de belangrijkste begrippen worden toegelicht, worden deze aan de hand van een aantal concrete voorbeelden vanuit de praktijk uitgewerkt.

Meer informatie »

Tijdens deze sessie worden een aantal belangrijke basisbegrippen inzake btw toegelicht voor o.m. expediteurs, declaranten en personen actief bij havengebonden bedrijven.

Meer informatie »

Deze training zal technieken toelichten om de douanerechten te beheersen. Dit door in te gaan op elementen welke invloed hebben op de berekening ervan.

Meer informatie »

Tijdens deze sessie worden een aantal belangrijke handelingen van havenbedrijven geanalyseerd op het vlak van btw.

Meer informatie »

Weet u welke goederen onderhevig zijn aan accijns? Tijdens deze training zullen wij hoofdzakelijk de communautaire accijnsgoederen bespreken.

Meer informatie »

Training Customs Compliance

Meer informatie »

Training Douanenomenclatuur. Weet u waar u op moet letten bij het invullen van het correcte gebruikstarief in uw douane aangifte?

Meer informatie »

Douanestrafrecht, douaneschuld en beroepsprocedures. Kent u de impact hiervan? Tijdens deze training leert u op welke wijze de douane onregelmatigheden vaststelt en bestraft.

Meer informatie »

Er bestaan verschillende soorten douanevergunningen. Bent u op de hoogte van de inhoud van de (douane)vergunningen die uw bedrijf heeft?

Meer informatie »

De douanevertegenwoordiging deed de laatste jaren in België heel wat stof opwaaien. Hebben we in België nu een volwaardig stelsel van douanevertegenwoordiging?

Meer informatie »

De in- en uitvoer van goederen is gebonden aan het gebruik van douaneaangiften.Het enig document kan worden gebruikt voor elke douanebeweging en is een kluwen van codes.

Meer informatie »

Export Controle. Het doel van deze training is om meer duidelijkheid te scheppen in welke controles van toepassing zijn en wat de impact ervan is.

Meer informatie »

Optreden als fiscaal vertegenwoordiger inzake btw: speel op zeker!

Meer informatie »

Tijdens de training Herkomst en oorsprong leert u wanneer u gebruik kunt maken van de (voordelige) regelingen omtrent herkomst en oorsprong.

Meer informatie »

Training Incoterms. Van welke leveringsvoorwaarden maakt u gebruik? Wist u dat het gebruik van de juiste Incoterms voordelen op kan leveren?

Meer informatie »

Heeft u voldoende kennis in huis om uw accijnsaangifte juist in te dienen? Weet u waar u rekening mee moet houden? Tijdens deze training zullen wij zowel de theorie als de praktijk behandelen.

Meer informatie »

Douanewetgeving is niet altijd eenvoudig terug te vinden, noch te hanteren of te interpreteren. Waar bijvoorbeeld moet men zoeken en hoe kan men de wetgeving raadplegen?

Meer informatie »

Deze training zal u een helder overzicht bieden van de talrijke nieuwigheden voor de basiswetgeving met o.a. een vergelijking van het oude en nieuwe basis douanewetboek UCC qua structuur en inhoud.

Meer informatie »

In veel gevallen worden de invoerrechten berekend op basis van de douanewaarde. Hoe de Douanewaarde berekenen en waar moet je rekening mee houden?

Meer informatie »

Training – Btw op maat van de declarant

Meer informatie »

Wij helpen u graag!

Het team van KGH Douaneopleidingen België helpt u graag om de ontwikkeling van uw medewerkers vorm te geven en de kwaliteit van uw onderneming te verhogen.

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met:

Foto sophie verberckmoes

Sophie Verberckmoes

Manager Education Belgium
Telefoon: +32 (0)497 444 049
E-mail: info@kghdouaneopleidingen.be