KGH Customs Douaneopleidingen belgië
Meer informatie of inschrijven?

Bel met +32 (0)3 540 42 75

Uw opleider voor douane-afhandelingen en douanezaken

Douaneopleidingen België is een organisatie met kennis van douanezaken en onderwijs. Douane wet- en regelgeving is aan grote veranderingen onderhevig.
Wij zijn er om voor u deze veranderingen bij te houden en inzichtelijk te maken. Meer informatie »

Nieuw:

30% subsidie bij uw inschrijving!

Ontvang tot 30% subsidie op een opleiding of training. KGH Douaneopleidingen België is erkend dienstverlener kmo-portefuille. Meer informatie »

Douaneopleidingen België helpt u op weg bij UCC wetgeving

Ontdek de nieuwe UCC Navigator – de online tool die u helpt om u door de complexiteit van de UCC en de bijbehorende douanewetgeving van de EU te loodsen.

De UCC Navigator stelt u in staat om met 1 druk op de knop de wetgeving op te zoeken die uw bedrijf beïvloedt. Voorkom de strijd van het handmatig zoeken. Verhoog uw efficiëntie en verminder het risico op het over het hoofd zien van onderling gerelateerde bepalingen, niet-naleving, sancties en ongeplande onderbrekingen in de handel.

  • Visueel overzicht van koppelingen in de wetgeving via handige infographics.
  • In 1 oogopslag hoe artikelen invloed hebben of beïvloed worden door gerelateerde wetgeving.
  • In 16 talen de wetgeving bekijken en zoekopdrachten uitvoeren.
  • Altijd verzekerd van de meest recente versie van de wetgeving.

Opleidingen & Trainingen

Training Communautaire accijnsgoederen

Weet u welke goederen onderhevig zijn aan accijns? Tijdens deze training zullen wij hoofdzakelijk de communautaire accijnsgoederen bespreken.

Meer informatie »

Opleiding Basis douane

Met de Opleiding Douane maakt u kennis met de verschillende onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen bij export of import.

Meer informatie »

Opleiding Assistent declarant

De opleiding Assistent declarant verstrekt u de basiskennis omtrent de maatregelen bij invoer en uitvoer van goederen, inzicht in (douane)bedrijfsprocessen en (besparings)mogelijkheden.

Meer informatie »

Training Nationale accijnsproducten

Heeft u voldoende kennis in huis om uw accijnsaangifte juist in te dienen? Weet u waar u rekening mee moet houden? Tijdens deze training zullen wij zowel de theorie als de praktijk behandelen.

Meer informatie »