KGH Customs Douaneopleidingen belgië
Meer informatie of inschrijven?

Bel met +32 (0)3 540 42 75

Inschrijven bij KGH Douaneopleidingen België

KGH Douaneopleidingen België is een door de Vlaamse Overheid erkende dienstverleners in de pijler Opleiding. KMO bedrijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van subsidie via de kmo-portefeuille. 

De kmo-portefeuille werd bijgestuurd op 1 december 2019. Sinds dat moment kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20% steun. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Het erkenningsnummer van Kgh Douaneopleidingen is DV.O 215747.

Tevens kunnen bedrijven die vallen onder Paritair Comité 226 genieten van Logos subsidie.

Inschrijven voor een opleiding kan online of per mail naar KGH Douaneopleidingen.

Bekijk de Kalender voor de actuele data.

Online inschrijven

U kunt zich online inschrijven middels het onderstaande formulier. U ontvangt na verzending automatisch een bevestiging met de door u verzonden gegevens.

Aantal personen
Contactpersoon
 1. Aanhef: *
 2. Hier wordt de bevestiging naar toe gestuurd
Deelnemer(s)
 1. Aanhef: *
  • Deelnemer 1
  • Deelnemer 2
  • Deelnemer 3
  Aanhef: *
  Aanhef:
  Aanhef:
Factuur
Verzenden
 1. Na verzenden krijgt u automatisch een kopie van dit formulier toegestuurd, met de ingevulde gegevens. Wanneer wij een inschrijving hebben ontvangen sturen wij standaard een bevestiging

E-mail inschrijven

Naast online inschrijven kunt u zich ook per e-mail inschrijven. Hiervoor richt u een mail aan info@kghdouaneopleidingen.be waarin u de gewenste cursus(datum) vermeldt, alsook de bedrijfs- en facturatiegegevens.

Subsidie aanvragen

Bedrijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van subsidie via de kmo-portefeuille. De kmo-portefeuille werd bijgestuurd op 1 december 2019. Sinds dat moment kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20% steun. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun. Het erkenningsnummer van Kgh Douaneopleidingen is DV.O 215747.

Bedrijven die onder Paritair Comité 226 vallen kunnen eveneens Logos subsidie aanvragen. Het opleidingsbudget van LOGOS kan je combineren met andere voordelen, zoals de KMO-portefeuille.

Meer informatie over deze subsidies:

Wij helpen u graag!

Het team van KGH Douaneopleidingen België helpt u graag om de ontwikkeling van uw medewerkers vorm te geven en de kwaliteit van uw onderneming te verhogen.

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met:

Esther Weidijk

Manager Education
Telefoon: +32 (0)3 540 42 75
E-mail: info@kghdouaneopleidingen.be