KGH Customs Douaneopleidingen belgië
Meer informatie of inschrijven?

Bel met +32 (0)3 540 42 75

Inschrijven bij KGH Douaneopleidingen België

KGH Douaneopleidingen België is een door de Vlaamse Overheid erkende dienstverleners in de pijler Opleiding. Door deze erkenning is het voor u mogelijk tot 40% subsidie op een opleiding of training te bekomen.

Vanaf 01-04-2016 is een vernieuwd ondersteuningsbeleid voor kmo’s via een vereenvoudigde kmo-portefeuille van toepassing. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Het erkenningsnummer van Kgh Douaneopleidingen is DV.O 215747.

Tevens kunnen bedrijven die vallen onder Paritair Comité 226 genieten van Logos subsidie.

Inschrijven voor een opleiding kan online of per mail naar KGH Douaneopleidingen.

Bekijk de Kalender voor de actuele data.

Online inschrijven

U kunt zich online inschrijven middels het onderstaande formulier. U ontvangt na verzending automatisch een bevestiging met de door u verzonden gegevens.

Aantal personen
Contactpersoon
 1. Aanhef: *
 2. Hier wordt de bevestiging naar toe gestuurd
Deelnemer(s)
 1. Aanhef: *
  • Deelnemer 1
  • Deelnemer 2
  • Deelnemer 3
  Aanhef: *
  Aanhef:
  Aanhef:
Factuur
Verzenden
 1. Na verzenden krijgt u automatisch een kopie van dit formulier toegestuurd, met de ingevulde gegevens. Wanneer wij een inschrijving hebben ontvangen sturen wij standaard een bevestiging

E-mail inschrijven

Naast online inschrijven kunt u zich ook per e-mail inschrijven. Hiervoor richt u een mail aan info@kghdouaneopleidingen.be waarin u de gewenste cursus(datum) vermeldt, alsook de bedrijfs- en facturatiegegevens.

Subsidie aanvragen

Bedrijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van subsidie via de kmo-portefeuille. Hierdoor kan u tot 40% subsidie krijgen op een opleiding of training. Het erkenningsnummer van Kgh Douaneopleidingen is DV.O 215747.

Bedrijven die onder Paritair Comité 226 vallen kunnen eveneens Logos subsidie aanvragen. Het opleidingsbudget van LOGOS kan je combineren met andere voordelen, zoals de KMO-portefeuille.

Meer informatie over deze subsidies:

Wij helpen u graag!

Het team van KGH Douaneopleidingen België helpt u graag om de ontwikkeling van uw medewerkers vorm te geven en de kwaliteit van uw onderneming te verhogen.

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met:

Foto Lina Asly

Lina Asly

Manager Education Belgium
Telefoon: +32 (0)3 540 42 75
Mobiel: +32 (0) 471 98 18 56
E-mail: info@kghdouaneopleidingen.be