KGH Customs Douaneopleidingen belgië
Meer informatie of inschrijven?

Bel met +32 (0)3 540 42 75

Over ons

Sinds 2001 is KGH Douaneopleidingen Nederland actief om bedrijven die importeren en exporteren, diverse opleidingen en trainingen op het gebied van douaneafhandelingen aan te bieden. Vanaf 2012 worden een deel van deze opleidingen en trainingen ook in België aangeboden.
Afgestemd op de Belgische wet- en regelgeving, verzorgd door Belgische docenten.

De bijeenkomsten vinden plaats op diverse locaties. Deze kunnen ook bij u op locatie (incompany) verzorgd worden, waardoor de inhoud nog meer kan worden afgestemd op uw goederenstromen. Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door docenten gespecialiseerd in de Belgische Douanewetgeving. Ze zijn actueel en bijgewerkt tot de dag van de bijeenkomst. Via digitale mailingen informeren wij u over onze opleidingen en trainingen èn wordt er regelmatig actuele informatie t.a.v. douaneafhandelingen doorgegeven.

Team

Met ons team van medewerkers & docenten vormen wij een professionele organisatie waar, binnen een informele sfeer, het streven naar kwaliteit en actualiteit voorop staat. Om deze kwaliteit te garanderen houden wij de douaneontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Geschiedenis

De douane wetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig, waardoor (bij)scholen voor bedrijven noodzakelijk is. Sinds 1992 zijn er op Europees niveau vele wijzigingen doorgevoerd. Na de nodige tussentijdse wijzigingen komt in 2015 de U.C.C. (Union Customs Code) er aan.
Dit alles leidt tot een grote behoefte aan scholing en begeleiding conform C.D.W. (Communautaire Douane Wetboek) en in de toekomst de U.C.C.
Douaneopleidingen België voorziet in deze behoefte.

Missie & visie

De bedrijfscultuur van KGH Douaneopleidingen België wordt gekenmerkt door het delen van kennis. Op deze wijze kunnen we samen met u, uw bedrijf en de cursist niet alleen de kennis omtrent de formaliteiten rondom douaneaangiften delen, maar ook op strategisch vlak bijdragen aan de ontwikkeling van uw bedrijf.

Wij helpen u graag!

Het team van KGH Douaneopleidingen België helpt u graag om de ontwikkeling van uw medewerkers vorm te geven en de kwaliteit van uw onderneming te verhogen.

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met:

Esther Weidijk

Manager Education
Telefoon: +32 (0)3 540 42 75
E-mail: info@kghdouaneopleidingen.be