KGH Customs Douaneopleidingen belgië
Meer informatie of inschrijven?

Bel met +32 (0)3 540 42 75

Tools: UCC Navigator

Vind de weg in het ingewikkelde de UCC wetgeving

KGH Presenteert nieuwe online software-oplossing om de weg te vinden in de ingewikkelde UCC en de bijbehorende douanewetgeving van de EU.

De UCC Navigator, een nieuwe online tool ontwikkeld door KGH Customs Services moet het naleven van douaneregels vereenvoudigen. Dankzij deze tool wordt de efficiëntie verhoogd en de kans om belangrijke gerelateerde bepalingen te missen veel kleiner. De UCC navigator begeleidt u stap voor stap met handige tools en interactieve infographics.

U werkt met de UCC Navigator altijd met de laatste versie van de douanewetgeving van de EU. De tool is bijzonder gebruiksvriendelijk.

U kunt o.a.:

  • Heel eenvoudig navigeren in de douanewetgeving van de EU.
  • Direct zien op welke manier artikelen invloed hebben op – en worden beïnvloed door – de gerelateerde wetgeving.
  • Meteen topics vinden waarop de wetgeving betrekking heeft.
  • Zoekopdrachten geven en wetgeving bekijken in 16 talen.*
  • Schakelen tussen verschillende talen op zoek- of content-pagina’s.
  • Uw zoekresultaten bekijken binnen de context die ze hebben in de wetgeving.
  • Via interactieve infographics een visueel overzicht krijgen van verbanden binnen de wetgeving.
  • Klikken op artikelen in de graphics om te navigeren naar gelinkte wetsartikelen óf er gewoon met de cursor overheen gaan voor meer informatie.

* Beschikbare talen zijn Bulgaars, Tsjechisch, Deens, Duits, Grieks, Engels, Spaans, Frans, Maltees, Nederlands, Roemeens, Slowaaks, Sloveens, Italiaans, Pools en Zweeds

Demonstratievideo

Meer informatie en prijzen

Kijk voor meer informatie en prijzen op http://kghcustoms.com/nl/onze-diensten/ucc-navigator/ of neem contact op via info@kghdouaneopleidingen.be.

Wist u dat wij ook een training UCC hebben? Een training voor leidinggevenden en hun medewerkers die zonder veel academische poespas willen weten waar ze mee te maken zullen of kunnen hebben bij hun dagdagelijkse douanehandelingen t.a.v. het Unie douanewetboek. Meer informatie elders op onze website.